ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΔΑΠ

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Αριστείδης Παναγιωτόπουλος καλεί τους γονείς και τα παιδιά του Προγράμματος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 23.2.2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 5: 00 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΔΑΠ, με σκοπό την ενημέρωση για το νέο Πρόγραμμα Συναισθηματικής Νοημοσύνης, που θα πραγματοποιηθεί στη Δομή.

Είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο χαρά, χρώματα και φαντασία το οποίο θα φέρει στα παιδιά μας μαθήματα ζωής μέσα από το παιχνίδι, την έκφραση και τη διασκέδαση.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν πως μπορούν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα τους και να τα διαχειρίζονται, να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα των άλλων, κάτι το οποίο οδηγεί στη δημιουργία καλύτερων σχέσεων.

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας.

Ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη μας προσφέρει: αυτοπεποίθηση αυτοεκτίμηση, αυτογνωσία, καλή επικοινωνία , αποτελεσματική διαχείριση του συναισθηματικού μας κόσμου και πολλά άλλα θετικά χαρακτηριστικά για μια χαρούμενη ζωή.

Συντονίστρια του προγράμματος είναι η Ολιβέρα Τζανέτου, Ψυχολόγος.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Επιστροφη